Különlegességek az Alabárdosban 2017-03-18T11:19:52+00:00

Project Description

AHotel Auris partnerétterme, a legendás Alabárdos Étterem  csak néhány lépésre található a szállodától és a Szegedi Szabadtéri Játékok fő helyszínétől, a  Dóm tértől.
Szeged legelegánsabb helye volt az Alabárdos Étterem az 1967-es nyitáskor.
Az Étterem 2016-ban kívül-belül megújult,  hogy újra a szegediek és a városba látogató turisták kedvenc találkozóhelye legyen.

ÉTTEREM

„ A múlt fényében a jelen konyhatechnológiája – ez az Alabárdos.”

Az étterem ars poeticája: legelőtől az asztalig. Az alapanyagok a cégcsoport saját, hagyományos tartásból kikerülő állatainak feldolgozásából származnak.  Az elegáns étteremben kitűnő alapanyagok felhasználásával készülő ételek és egyedülállóan széles italkínálat várja a vendégeket.

SONKA ÉS BORBÁR

Egy borozó, egy bisztró és egy tapas bár keveréke.

Egyedülálló hangulat, széles italválaszték és gasztronómiai élmények.  A hangulatot bontott téglafal adja meg, amelyet néhol megtörtek egy-egy régi várfal darabbal, valamint a 3×3 méteres konzervált élő mohafal biztosítja. Az étlapon, itt is megtalálhatóak a saját majorból származó nyersanyagokból készült ételek.

LIGHT GARDEN
Kerthelyiség a belváros szívében

Romantikus hangulatú, modern kerthelyiség fél percre a Szegedi Szabadtéri Játékok fő helyszínétől. Töltsön el egy borozgatós estét, fogyasszon finom házi készítésű sajtokat és érezze magát pompásan szegedi útja során!