Köszöntjük a Hotel Aurisban!

Kikapcsolódás a belváros szívében

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek Szeged legújabb gyöngyszemét, a négycsillagos Hotel Aurist, mely 2015 augusztusától fogadja vendégeit.

Kíváncsi, hogy miért érdemes utazásához a Hotel Aurist választania?

WELLNESS

Mi sem esne jobban egy fárasztó nap után, mint egy csobbanás a medencében.  Vagy az Ön számára a szaunázás az igazi kikapcsolódás? A Hotel Aurisban erre is van lehetőség!

Részletek
„Nagyon tetszett, hogy minden olyan elegáns, modern. A reggeli isteni finom volt és bőséges. A belvárosban szerettünk volna megszállni és a Hotel Auris jó választás volt!“

– Kiss Edit, Eger –

 

Azon töpreng hol foglaljon?

100 % legjobb ár garancia
ÁRAINK

Legyen Auris Partner 

Azonnali kedvezmények cégének

A vállalati szállásfoglalás soha nem volt még ilyen egyszerű! Nincs felesleges papírmunka és nem várunk el teljesíthetetlen vendégéjszaka számot sem! Örömmel látjuk vendégül partnereit, kollégáit kedvezményes áron!

Részletek
„Rendkívül szuper volt. A személyzet kedves, segítőkész. A reggeli kifogástalan, bőséges és sokszínű. A későbbiekben, ha Szegeden szeretnénk megszállni, csak is itt tesszük!”

– Somogyi Katalin, Sopron –

Elképzelését megvalósítjuk

SZABADIDŐ

A mézeshetekről a kék tenger, homokos part és pálmafák jutnak az ifjú párok eszébe. A legjobb belföldi választás azonban a Hotel Auris, ahol mediterrán környezet, nyugalom, csend várja az esküvőszerezés fáradalmait kipihenni vágyó friss házasokat.

ÁRAINK

Elképzelését megvalósítjuk

ÜZLETI ÚT

Célunk, hogy szállodánkban biztosítsuk a tökéletes kikapcsolódáshoz és a munka végzéséhez szükséges feltételeket is. Így aztán az üzletemberek által egyik leginkább kedvelt szegedi szálláshely a Hotel Auris.

ÁRAINK

 

Szolgáltatásaink

„Nagyon kedves és segítőkész a személyzet, gyönyörű tisztaság, bőséges és változatos a reggeli. Nagyon szép az egész szálloda. Tetszett a bekészített tea, kávé, csoki.”

Polgár Ildikó, Budapest

 

„A személyzet rendkívül segítőkész és mosolygós. Kellemes, otthonos a szálloda hangulata. Nagy tisztaság fogadott, szinte folyamatosan takarítottak.”

Nagy Péter, Nagykőrös

 

 

Hozza ki utazásából a legtöbbet

Ízletes reggeli

Induljon a nap tökéletesen! Az Auris svédasztalos reggelije különleges étrendet követők számára is ideális! Palacsinta, friss zöldségek, gyümölcsök, péksütemények, többféle meleg étel, házi joghurt is szerepel a palettán.

Szobák kilátással és hatalmas erkéllyel

Kérje szobáját a belső oldalra a csodálatos mediterrán panorámáért és ücsörögjön erkélyén a napsütésben. Mediterrán sziget a belváros szívében!

Medence 

Mi sem esne jobban egy fárasztó nap után, mint egy csobbanás a medencében? Vagy az Ön számára a szaunázás az igazi kikapcsolódás? A Hotel Aurisban erre is van lehetőség!